Billundskolen.

Vi var afsted med 60 børn fra 1 årgang, på en dejlig solskinsdag i oktober. Børnene skulle lave olympiske opgaver, hvor de skulle konkurrere med insekterne. Det gik de meget op i, det virkede jo ligetil, men det var ikke så nemt alligevel.

Vi var ude for at kigge på insekter i jordbunden. Børnene fik rigtig kigget i jordbunden og bag barken på træerne, for at finde insekterne.

Til sidst var vi hos Jan også kaldet fuglejan blandt venner. Han fortalte om de forskellige fugle, som vi har i Danmark. Han fortalte entusiastisk, om hvordan visse fugle havde fået deres navne og om hvordan fuglenes liv er.

Da børnene kom hjem til deres forældre, kunne de ivrigt fortælle om deres oplevelser på Søballegård og især om fugleJans historier om fuglene.

Vi havde en fantastisk dag, som vil blive husket mange år frem

hilsen.

Marianne Marcher, Billundskolen